Kategoriler

Taş Fırın Pizza Makinesi Düğme Fonksiyonları

   Doğal Taş Fırın Pizza Makinesi 'ni üretirken kullanışlı ve fonksiyonel olması bakımından ve beklentileri tam olarak karşılamak için ürünümüze 3 fonksiyon düğmesi yerleştirdik;

1. Düğme : Isı Ayar Düğmesi: Isıyı ayarlamaya yarayan bu düğme ile 0'dan 400 dereceye kadar dereceyi ayarlayıp ürününüzü istediğiniz ısıda pişirebilirsiniz. Pizza Pişirme 'nin genel özelliği kısa sürede ve yüksek ısı ile hızlı pişmesi ve böylece hamurun şişmesi, hamurdan çıkan suyun ise Doğal Taş sayesinde emilip buharlaşarak tabanının çıtır çıtır ve lezzetli olmasıdır. Pizza Lahmacun Makinesi tam olarak bunu yapmak için tasarlanmıştır.

2. Düğme : Alt / Üst veya ikisini Birden Açma Kapama : Bazı tariflerinizde hamurun inceliğine göre altın daha kısa sürede pişirmesi veya üst malzemelerin daha kısa sürede pişmesi olasıdır. Böyle durumlarda Ev Tipi Pizza Makinesi 'nin alt rezistansını veya üst rezistansını tek çalıştırarak pişme dengesini sağlayabilirsiniz, böylece hamurun altının yanmasını veya üstün yanıp altının çiğ kalmasını engellemiş olursunuz.

3. Düğme : Timer : Zaman ayarlayıcı sayesinde tariflerinizin ne kadar sürede piştiğini görüp süreyi ayarlayıp unuttuğunuz durumlarda tarifinizin yanmasını engellersiniz veya pişip pişmediğini kontrol etmek için sık sık açıp kontrol etmenize gerek kalmaz. Elektrikli Pizza Makinesi 'nde 90 dakikaya kadar ayarlayabileceğiniz zaman ayarlayıcı sayesinde pişirmeleriniz bittiğinde Otomatik Pizza Makinesi açık unutulursa süre bittiğinde enerji otomatik olarak kesilir ve olası yangın veya enerji kaybının önüne geçilmiş olur.




Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog Bizden Haberler
gozdehome Anasayfa Footer Bilgi İkonları
gozdehome header
gozdehome ödeme
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.